Käyttöehdot

Artikkeli

Tietoa verkkosivustosta

Ilmasto-opas.fi-verkkopalvelun sisällöstä ja ylläpidosta vastaavat yhteistyössä Ilmatieteen laitos, Suomen ympäristökeskus sekä Luonnonvarakeskus. Verkkopalveluun tuottavat tietosisältöä kymmenet asiantuntijat.

Ilmasto-opas.fi sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Verkkosivujen sisältöä tai sen osaa ei saa missään muodossa levittää, julkaista, siirtää tai kopioida ilman erillistä lupaa, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen, opetus- ja tutkimuskäyttöön sekä lehdistötiedotteiden käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Ilmasto-opas.fi-verkkopalvelun osia ei saa irrottaa eikä kopioida sivustolta muihin verkkopalveluihin tai sovelluksiin. Internetissä tapahtuva käyttö on aina julkista, ei yksityistä, joten tietojen irrottamista tai kopiointia verkkopalvelusta ei saa tehdä edes ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

Linkitys Ilmasto-opas.fi-verkkopalveluun

Ilmasto-opas.fi-verkkosivuille saa vapaasti linkittää muista verkkopalveluista. Linkityksen yhteydessä on kohteliasta ilmoittaa käyttäjälle, että linkistä siirtyy tähän verkkopalveluun.

Lisätiedot

info@ilmasto-opas.fi

Tuottajatahot